http://www.vizionplus.tv
https://www.facebook.com/albanianpazar
https://facebook.com/VizionPlusTV

Nje shfaqje nga Agron Llakaj, me pjesemarrjen e Behar Mera, Xhevahir Zeneli, Xheni Hallulli dhe aktore te tjere te talentuar, ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social.